Meille töihin?

Toimintamme laajentuessa haemme taksinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Lisäksi tarvitsemme osa-aikaisia kuljettajia: viikonloppuvuoroihin ja satunnaisiin arkivuoroihin Kotka-Hamina -alueelle.

Tarjoamme paikan hyvähenkisessä tiimissä, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvin huolletut ja laadukkaat työvälineet sekä haluamasi määrän työtunteja. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-17 välillä ja viikonloppuisin on tarjolla myös yövuoroja.

Meillä pääset ajamaan erilaisia edustuskuljetuksia, koulukyytejä, ns. sotekorttimatkoja sekä perinteisiä kuluttajatilauksia.

Sinulta edellytämme vähintään B-luokan ajo-oikeutta ja taksinkuljettajan ajolupaa, sekä tietenkin luottamuksellisuutta ja tuloshakuista työasennetta. Toivomme sinun haluavan kehittyä asiakaspalvelutyössä päivä päivältä enemmän. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän kokemusta taksinkuljettajan tehtävistä, mutta annamme tuoreillekin kuljettajille mahdollisuuden. Koulutamme kuljettajamme osaaviksi asiakaspalvelun ammattilaisiksi.

Kalustoomme kuuluu kolme henkilöautoa (BMW 5, Volvo S90, Skoda Superb) sekä kaksi tila-autoa (esteetön VW Crafter ja Mercedes-Benz Vito).

Tehtävästä voi kysyä lisää lomakkeella, sähköpostitse sasu@taksimakinen.fi tai puhelimitse 041 480 5562.

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Onko sinulla taksinkuljettajan ajolupa?

  Haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä?

  Miksi olisit meille hyvä työntekijä?

  Aiempi kokemus alalta?

  Kerro itsestäsi?