Meille töihin?

Toimintamme laajentuessa haemme taksinkuljettajia kokoaikaisiin ja osa-aikaisiin työsuhteisiin eri puolille Kymenlaakson maakuntaa. Tarvitsemme vakituisten kuljettajien lisäksi myös osa-aikaisia tekijöitä mm. viikonloppuvuoroihin ja sijaisuuksiin.

Tarjoamme paikan hyvähenkisessä tiimissä, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvin huolletut ja laadukkaat työvälineet sekä haluamasi määrän työtunteja. Työaika on pääsääntöisesti arkisin 7-17 välillä ja viikonloppuisin on tarjolla myös yövuoroja.

Meillä pääset ajamaan kela- ja sotekyytejä, koulukyytejä, perinteisiä kuluttajatilauksia sekä edustusajoa.

Sinulta edellytämme vähintään B-luokan ajo-oikeutta ja taksinkuljettajan ajolupaa, sekä tietenkin luottamuksellisuutta ja tuloshakuista työasennetta. Toivomme sinun haluavan kehittyä asiakaspalvelutyössä päivä päivältä enemmän. Lisäksi toivomme sinulta löytyvän kokemusta taksinkuljettajan tehtävistä, mutta annamme tuoreillekin kuljettajille mahdollisuuden. Koulutamme kuljettajamme osaaviksi asiakaspalvelun ammattilaisiksi.

Katukuvassa tunnistat meidät mustista, tyylikkäistä autoistamme. Kalustoomme kuuluu kolme henkilöautoa sekä kaksi tila-autoa.

Tehtävästä voi kysyä lisää lomakkeella, sähköpostitse sasu@taksimakinen.fi tai puhelimitse 041 480 5562.

  Nimi

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Onko sinulla taksinkuljettajan ajolupa?

  Haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä?

  Miksi olisit meille hyvä työntekijä?

  Aiempi kokemus alalta?

  Kerro itsestäsi?