Kalusto

Palvelemme teitä hyvin varustelluilla autoillamme, niin henkilö- kuin tavarakuljetustenkin muodossa.

Premium-kalustomme kuuluu viisi mustaa, tunnuksetonta autoa. Pyrimme edistämään ympäristöystävällisempää liikkumista askel askeleelta, joten päivitämme kalustoamme vähäpäästöisemmäksi auto kerrallaan. Sedanimme: Luxury Line -varusteltu BMW 500 -kevythybridi, Laurin&Klement -varustelutason Skoda Superb iV -lataushybridi sekä Volvo S90 kuljettavat teidät edustavasti paikasta toiseen. Isomman porukan kuljetamme aivan yhtä edustavasti, näyttävillä Mercedes-Benz Vitolla ja Volkswagen Crafterilla.

Kuljetuksissa palvelun laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat meille tärkeintä, joten niistä emme tingi mistään hinnasta. Autojemme puhtaus on meille ensiluokkaisen tärkeää, niin sisältä kuin ulkoakin.

Koulutamme kuljettajamme osaaviksi asiakaspalvelun ammattilaisiksi. Kaikki kuljettajamme puhuvat vähintään suomea ja englantia, tarvittaessa pystymme järjestämään myös venäjän- tai ruotsinkielisen kuljettajan matkalle. Noudamme asiakkaan kotiovelta asti, meiltä saat myös apua aikataulukysymyksissä. Kysy meiltä tarjousta esimerkiksi lentokenttä- tai satamakuljetuksista.

Taksimme kuljettavat koululaisia ympäri Kymenlaakson ja Itä-Uudenmaan maakuntia. Ajamme myös yhteiskunnan järjestämiä vammaispalvelu- ja sosiaalihuoltolain mukaisia, ns. sotekuljetuksia, Kymenlaakson Kyydinvälityksen alaisuudessa. Lisäksi kuljetamme erilaisia tavaroita, kuten asiakirjoja, näytteitä tai varaosia.