Kalusto

Palvelemme teitä ensiluokkaisesti varustelluilla edustusautoillamme.

Premium-kalustomme kuuluu useita mustia ja tunnuksettomia autoja. Pyrimme edistämään ympäristöystävällisempää liikkumista askel askeleelta, joten päivitämme kalustoamme vähäpäästöisemmäksi auto kerrallaan. Edustavat henkilöautomme kuljettavat teidät näyttävästi paikasta toiseen. Isomman ryhmän kuljetamme aivan yhtä edustavasti tila-autoillamme.

Kuljetuksissa palvelun laatu ja asiakkaan tyytyväisyys ovat meille tärkeintä, joten niistä emme tingi mistään hinnasta. Autojemme puhtaus on meille ensiluokkaisen tärkeää, niin sisältä kuin ulkoakin.

Koulutamme kuljettajamme osaaviksi asiakaspalvelun ammattilaisiksi. Kaikki kuljettajamme puhuvat vähintään suomea ja englantia, tarvittaessa pystymme järjestämään myös venäjän- tai ruotsinkielisen kuljettajan matkalle. Noudamme asiakkaan kotiovelta asti, meiltä saat myös apua aikataulukysymyksissä. Kysy meiltä tarjousta esimerkiksi lentokenttä- tai satamakuljetuksista.

Taksimme kuljettavat koululaisia ympäri Kymenlaakson ja Itä-Uudenmaan maakuntia. Ajamme myös yhteiskunnan järjestämiä kela- ja sotekuljetuksia, DRide Oy:n ja Kymenlaakson Kyydinvälitys Oy:n alaisuudessa. Kysy meiltä lisää toive- ja vakiotaksiasiakkuudesta. Lisäksi kuljetamme erilaisia tavaroita, kuten asiakirjoja, näytteitä tai varaosia.